Info standhouders en partners

Standhouders

Een grote diversiteit aan deelnemers, zowel naar opleidingen, luchtvaartbenodigdheden, hebbedingen als eten en drinken verzamelt zich tijdens onze opendeurdagen. Denkt u ook iets aan het evenement toe te kunnen voegen met uw bedrijf, activiteiten of heeft u een bijzonder voertuig of andere attractie? Neem dan contact op met ons voor meer informatie en mogelijkheden. Een duidelijke link met de luchtvaart of met Hasselt/Zonhoven/Limburg is een plus.

Partners

De Opendeurdagen van vliegveld Aero Kiewit bieden unieke mogelijkheden voor reclame aan een breed publiek. Tijdens deze 2 dagen verwachten we, bij goed weer, duizenden bezoekers en hebben we verschillende opties voor onze partners, neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Op eenvoudige aanvraag krijg je ons sponsordossiertje. We werken ook graag een voorstel op maat uit zodat we er samen een leuk weekend van kunnen maken.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie via info@aero-kiewit.be

Visibiliteit op website

We krijgen veel bezoekers op onze website, vooral dankzij onze live webcams. Wil jij een banner op onze pagina? Aarzel niet om contact op te nemen !

Aero-Kiewit vzw. All rights reserved | Powered by Manol Networks